Nyhed

VVS – Sådan finder du det bedste VVS-firma til din opgave!

Det er ikke nemt, når man pludselig står med akut behov for et VVS-firma, og man ikke selv har den fjerneste viden indenfor området.

Dels findes der en masse forskellige firmaer, og dels kan det være svært at vide, hvad det egentlig er, man søger. Derfor forsøger vi herunder at give dig nogle råd til, hvordan du sikrer dig, at du finder det bedste VVS-firma til netop din opgave, når behovet opstår.

Skal man gå efter pris eller kvalitet?

Herfra har vi en klar holdning om, at kvalitet vægter over pris. Selvom det kan være rart at spare nogle hundrede kroner på sin VVS-opgave, så kan man risikere, at det udførte arbejde ganske enkelt ikke er godt nok. Skulle det være tilfældet, så vil man (i værste tilfælde) skulle ud og have et nyt tilbud på sin VVS-opgave. I sidste ende løber det højst sandsynligt højere op i pris, end hvis man første gang havde taget et firma, der leverer kvalitet.

Det kan dog være svært at skelne mellem de tilbud, som man får. Derudover kan der være stor forskel på den kvalitet, som VVS-firmaer leverer rundt om i landet.

Det er nemt at få et tilbud fra VVS-firmaer

I dag er det blevet utroligt nemt at modtage 3 tilbud direkte i sin indbakke. Man kan på få minutter oprette sin opgave, hvorefter VVS-firmaer vil byde ind på denne opgave. Står du lige nu og mangler en VVS i København, men har du ikke selv tiden til at kontakte en masse firmaer, som kan komme med et tilbud til dig, så er det ganske enkelt genialt at kunne modtage 3 tilbud automatisk.

Processen er ganske simpel. Du skal faktisk blot gøre følgende:

  • Du skal først og fremmest give nogle oplysninger omkring dig selv. Disse oplysninger benyttes i forbindelse med at kunne komme i kontakt med dig.
  • Dernæst skal du beskrive din opgave. Det er vigtigt, at du meget nøje beskriver din opgave, så der ikke opstår nogen tvivl fremadrettet. For at et VVS-firma kan komme med så nøjagtigt et tilbud som muligt, så skal firmaet have de nødvendige oplysninger. Vær derfor ikke sparsommelig med oplysningerne!
  • Herefter er det blot at læne sig tilbage og vente. Tilbuddene begynder typisk allerede at trille ind dagen efter, at man har efterspurgt et tilbud. Inden du har set dig om, vil der være 3 tilbud, som du kan forholde dig til.

Her er det vigtigt, at man husker på de ord, vi tidligere har skrevet. Sørg for ikke udelukkende at gå efter den billigste pris. Kig gerne efter kvaliteten af det udførte arbejde. Kig på de anmeldelser, som VVS-firmaet tidligere har fået, så du derved kan vurdere, om det er et seriøst foretagende. Spørg eventuelt i dit netværk, om der er andre, der kender det pågældende VVS-firma. Rigtigt mange i lokalområdet har højst sandsynligt allerede gjort brug af en VVS-installatør, som opererer i nærområdet.

Stil hellere et spørgsmål for meget end et spørgsmål for lidt

Det er de færreste danskere, der har den fjerneste anelse omkring de tekniske aspekter, der følger med i at være VVS-mand. Derfor er det ganske naturligt, at der kan opstå spørgsmål til arbejdet. Du bør ikke være bange for at stille dine spørgsmål. Det er, som nævnt, ganske naturligt, og VVS-firmaerne vil med glæde svare på dine spørgsmål. Det kan endvidere være en god måde at teste et VVS-firma af på, når du modtager dine tilbud. Hvis ikke du får et tilfredsstillende svar på dine spørgsmål, som du føler, at du kan bruge til noget, så er det måske ikke det rette firma til din VVS-opgave.